Skopové maso s kapustou a bramborami

¾ kg libového skopového masa, 1 lžíce másla, 1 velká cibule, 1 malá kapusta, sůl, pepř, ½ kg syrových brambor

Na másle podusíme cibuli nakrájenou na kroužky, přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme a chvíli je dusíme bez podlévání. Později podlijeme maso vývarem z kostí. Pak přidáme kapustu pokrájenou na širší proužky a brambory pokrájené na malé kostky. Přilijeme ještě trochu vývaru, přidáme pepř a podle potřeby ještě trochu přisolíme. Pokrm nesmí být kašovitě rozvařený.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>