Nudle špagetové krátké

Připravujeme buď z těsta bez másla, nebo s kouskem másla jako nudle široké. Před krájením je můžeme nechat oschnout a pak krájíme vrstvy položené na sebe, nebo krájíme těsto nesušené pouze po jednom plátu. Jsou poněkud pracnější, ale zato chutnější.

Těsto vyválíme na plát silný na 2 mm, nakrájíme pruhy asi 5 cm široké a z nich pak nudle pouze 2 mm široké, takže jsou právě tak široké jako je placka silná a v řezu tvoří malý čtvereček. Vaříme je asi 5 až 6 minut. Podáváme jako přílohu k telecí pečeni nebo k telecí paprice

Štítky:  ,

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>