Medajlónky z králíka se sýrem

1 králičí zadek, sůl, hladká mouka, 2 lžíce másla 4 lžíce strouhaného parmezánu nebo čedaru

Z vykostěného hřbetu nakrájíme přes vlákno na prst silné řízky a stejně nakrájíme i kýty. Maso naklepeme, osolíme, poprášíme hladkou moukou a na másle na každé straně 3 minuty opékáme. Ke konci je posypeme strouhaným sýrem, přeléváme horkým máslem, na kterém je opékáme a jakmile sýr roztaje, přendáme maso na horkou mísu. Šťávu zalijeme trochou vývaru, krátce povaříme a nalijeme na maso. Hned podáváme.

Přílohy: špagety sypané opraženou strouhanou houskou a kečup nebo salát z rajčat.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>