Hašé ze zbytku vařeného hovězího nebo drůbežího masa

2-3 šálky mletého vařeného masa, 1 lžíce másla nebo jiného tuku, 1 středně velká cibule, 2 lžíce polohrubé mouky, sůl, pepř, petrželová nať, vývar

Na másle zpěníme jemně usekanou cibuli, přidáme mouku a slabě osmahneme. Po částech zalijeme vývarem z masa nebo zeleniny a vymícháme do hladka. Přidáme umleté maso, okořeníme, přisolíme a dusíme asi 10 minut. Nakonec přidáme usekanou petrželovou nať.

Hašé podáváme s dušenými brambory a saláty nebo jím plníme slané palačinky a zapékáme je.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>