Candát vařený s křenem

Poměr: 6 porcí candáta po 15 dkg, vývar ze zeleniny (viz recept č. 637), sůl, 2 lžíce nastrouhaného křenu a asi 10 dkg másla.

Postup: Připravené a osolené porce candáta uvaříme ve vývaru do měkka. Uvařené porce ryby upravíme na mísu, posypeme nastrouhaným křenem, přelijeme rozpáleným máslem a ozdobíme zelenou petrželí.
Podáváme jako předkrm, jako mezichod nebo jako samostatný pokrm.

Příloha: Vařené brambory maštěné máslem a sypané rozsekanou zelenou petrželí.

Pro 6 osob.

Úprava trvá 30 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>