Vaječná omeleta (pro 2 osoby)

4 vejce, 4 lžíce vody, sůl, 1 lžíce másla

Vejce osolíme, přidáme vodu a dobře rozkvedláme. Na dvou pánvích rozehřejeme máslo a na každou pánev nalijeme polovinu směsi. Omelety upečeme po jedné straně, naplníme je a přehneme. Ihned podáváme.

Náplně: dušený hrášek, plátky syrových posolených rajčat dušený špenát, chřestové hlavičky (konzerva), dušený mozeček, dušené ledvinky, masité hašé, dušené hříbky nebo žampiony, dušený pór, dušená mrkev s hráškem.

Štítky:  ,

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>