Omeleta knedlíková (pro 1 osobu)

2 vejce, 2 kolečka zbylých knedlíků, sůl, 2 lžíce vody, ½ lžíce másla nebo sádla, pažitka nebo petrželová nať

Omelety pečeme současně na dvou pánvích. Na polovině tuku opečeme dočervena malé tenké plátky knedlíků. V hrnku rozmícháme osolená vejce nastavená 4 lžícemi vody. K opečeným knedlíkům přidáme další polovinu tuku, rozpálíme jej a na knedlíky nelijeme vejce tak, aby se spojila v omeletu. Upečeme ji po jedné straně obrátíme, dopečeme a přehneme. Hotovou omeletu posypeme usekanou petrželovou natí.

Štítky:  , , ,

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>