Míšenina z vajec a hub

6 až 8 vajec uvařených natvrdo, 2 šálky hříbků nebo jiných mladých hub, 1 lžíce másla, 1 malá cibule, 1 lžíce usekané petrželové natě, sůl, 1 lžička hladké mouky

Na másle podusíme drobně rozkrájenou cibuli, později přidáme petržel, houby a osolíme. Jakmile jsou houby měkké, zaprášíme je moukou, nebo mouku rozmícháme v troše vývaru a krátce povaříme. Do hotových přidáme vejce nakrájená na dílky.

Přílohy: malé knedlíčky ze syrových brambor nebo makaróny či brambory.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>