Husa s podpoušťkou

4 porce zbylé pečené husy, 1 lžíce husího sádla, 1 malá cibule, 1 lžíce hladké mouky, kmín

Na sádle zpěníme cibuli, přisypeme mouku a osmahneme. Zalijeme vývarem, přidáme šťávu z pečeně, popřípadě ještě kmín. V této omáčce podusíme zbytky husy.

Přílohy: brambory nebo bramborová kaše a salát.

Obměna: vynecháme kmín a přidáme kousek bobkového listu, 2 zrnka nového koření, špetku tymiánu a citrón.

Příloha: knedlík.

Štítky:  , , ,

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>