Chřestový salát s majonézou

½ kg vařeného chřestu, 15 dkg obyčejné nebo francouzské majonézy, 1 hlávkový salát, 1 citrón, petrželová nať

Uvařený chřest nakrájíme na malé kousky, smícháme s majonézou a necháme uležet. Hlávkový salát rozebereme na listy, dobře je opereme a odstředivou silou nebo lehkým osušením listů ubrouskem zbavíme salát vody. Na každý list salátu dáme 1 lžíci chřestového salátu, list sepneme párátkem do kornoutu a ozdobíme kolečkem citrónu a snítkami petrželové natě.

Chřestový salát podáváme dobře vychlazený s bílým pečivem.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>