¼ l prolisované ovocné šťávy, ¼ l vody, 12 dkg cukru, 1 lžička mleté želatiny, šťáva z 12 citrónu
V troše vodě rozpustíme želatinu. Nesmí se vařit! Přilijeme k ní vodu, ovocnou a citrónovou šťávu, rozmícháme a dáme do strojku zmrazit.
Housky nebo rohlíčky jsou vhodné jako příloha k polévkám anebo ke guláši, k perkeltu či mnoha jiným teplým pokrmům. Čti více
Rumpsteak můžeme připravit jen z dobře odleželého masa. Z čerstvě poraženého je tvrdý! Čti více
Fantazii se meze nekladou, čokoládový dort si můžete připravit stejně jak na obrázku. Čti více
Krásně křupavé pečené kuře neurazí snád žádného jedlíka. Čti více
Ingredience : 1kg vepřového bůčku bez kosti, 1 kg vepřového plecka nebo libovější krkovice, 500 g vepřových kůží, česnek...
Ingredience: 3 kg vepřové kýty, 2 kg vepřové plece – libové, sůl, med , případně rychlosůl, šunkovar (nutný)...
Ingredience: 1 kg vepřových škvarků, 5 stroužků česneku, pepř, sůl, škvarkové vepřové sádlo na konzervaci...
Ingredience: 350g hladké mouky, 450ml mléka, 2 vejce, sůl, pepř, 500g listového špenátu, 1 jarní cibulka, 2 stroužky čes...
Prosinec 20/2011
Zmrzliny
Žádný komentář
¼ l prolisované ovocné šťávy, ¼ l vody, 12 dkg cukru, 1 lžička mleté želatiny, šťáva z 12 citrónu
V troše vodě rozpustíme želatinu. Nesmí se vařit! Přilijeme k ní vodu, ovocnou a citrónovou šťávu, rozmícháme a dáme do strojku zmrazit.
Zanechat komentář