Vaječná huspenina

Poměr: ½ kg francouzského salátu promíchaného s rosolovou majonézou a 6 vajec na tvrdo uvařených. Hlávkový salát nebo zelená petržel, popř. jemně rozsekaný rosol a citrón na zdobení. Podlouhlé plechové tvořítko.

Postup:Podlouhlé plechové tvořítko naplníme francouzským salátem promíchaným s rosolovou majonézou a na hrubo rozsekanými vejci a necháme v chladu, nejlépe v chladničce ztuhnout. Ztuhlý obsah tvořítka vyklopíme, nakrájíme na porce, které vkusně rozložíme na oválnou mísu a ozdobíme.
Podáváme jako předkrm, jako samostatný pokrm a jako jídlo po večeři.
Příloha: Chléb nebo bílé pečivo, popř. i majonéza okořeněná.

Pro 8 – 10 osob.

Úprava trvá 2 hodiny.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>