8 skopových kotlet, sůl, olej, hladká mouka
Kotlety naklepeme, osolíme, potřeme olejem a slabě poprášíme moukou, klademe je na rozpálený roště a opékáme na každé straně 3 minuty.
Housky nebo rohlíčky jsou vhodné jako příloha k polévkám anebo ke guláši, k perkeltu či mnoha jiným teplým pokrmům. Čti více
Rumpsteak můžeme připravit jen z dobře odleželého masa. Z čerstvě poraženého je tvrdý! Čti více
Fantazii se meze nekladou, čokoládový dort si můžete připravit stejně jak na obrázku. Čti více
Krásně křupavé pečené kuře neurazí snád žádného jedlíka. Čti více
Ingredience : 1kg vepřového bůčku bez kosti, 1 kg vepřového plecka nebo libovější krkovice, 500 g vepřových kůží, česnek...
Ingredience: 3 kg vepřové kýty, 2 kg vepřové plece – libové, sůl, med , případně rychlosůl, šunkovar (nutný)...
Ingredience: 1 kg vepřových škvarků, 5 stroužků česneku, pepř, sůl, škvarkové vepřové sádlo na konzervaci...
Ingredience: 350g hladké mouky, 450ml mléka, 2 vejce, sůl, pepř, 500g listového špenátu, 1 jarní cibulka, 2 stroužky čes...
Prosinec 13/2011
Skopové a jehněčí maso
Žádný komentář
8 skopových kotlet, sůl, olej, hladká mouka
Kotlety naklepeme, osolíme, potřeme olejem a slabě poprášíme moukou, klademe je na rozpálený roště a opékáme na každé straně 3 minuty.
Zanechat komentář