8 skopových kotlet, sůl, olej, hladká mouka
Kotlety naklepeme, osolíme, potřeme olejem a slabě poprášíme moukou, klademe je na rozpálený roště a opékáme na každé straně 3 minuty.
Housky nebo rohlíčky jsou vhodné jako příloha k polévkám anebo ke guláši, k perkeltu či mnoha jiným teplým pokrmům. Čti více
Rumpsteak můžeme připravit jen z dobře odleželého masa. Z čerstvě poraženého je tvrdý! Čti více
Fantazii se meze nekladou, čokoládový dort si můžete připravit stejně jak na obrázku. Čti více
Krásně křupavé pečené kuře neurazí snád žádného jedlíka. Čti více
Domácí uzený špek
Budete potřebovat
vepřové sádlo – ideálně 3-4 cm vysoké sůl (dle chuti, ale doporučeno cca ...
Recepty na palačinky se často předávají z generace na generaci, a palačinky podle babičky mají zvláštní kouzlo...
Představte si ideální situaci...
Ingredience : 1kg vepřového bůčku bez kosti, 1 kg vepřového plecka nebo libovější krkovice, 500 g vepřových kůží, česnek...
Prosinec 13/2011 Skopové a jehněčí maso Žádný komentář
8 skopových kotlet, sůl, olej, hladká mouka
Kotlety naklepeme, osolíme, potřeme olejem a slabě poprášíme moukou, klademe je na rozpálený roště a opékáme na každé straně 3 minuty.
Zanechat komentář