Celerové krokety II

1 větší celer, 3 až 4 vařené brambory, 2 vejce, 1 lžička ustrouhané cibule, sůl, špetka sladké papriky, šálek drobně nakrájeného vařeného nebo pečeného masa, strouhaná houska, olej na smažení

Celer očistíme, nakrájíme na čtvrtky a uvaříme. Vychladlý drobně rozsekáme nebo nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme k němu ustrouhané brambory, cibuli, papriku, 2 žloutky, sůl, maso. Na prkénku posypaném strouhanou houskou tvoříme krokety, obalíme je v bílcích, ve strouhané housce a smažíme.

Podáváme se saláty.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>