Mísa s míchaným zeleninovým salátem

Poměr: ½ kg salátu z červeného zelí (viz recept č. 174) nebo z červené řepy, 30 dkg salátu celerového (viz recept č. 172), 3 tvrdší rajčata, 3 na tvrdo uvařená vejce a hlávkový salát na zdobení.

Postup: Na střed okrouhlé mísy dáme hromádku salátu z červeného zelí, kterou věncovitě obložíme celerovým salátem. K vnější straně celerového salátu dáme listy hlávkového salátu, na které položíme střídavě čtvrtky rajčat a čtvrtky vajec.
Podáváme jako samostatný pokrm.

Příloha: Chléb s máslem, sýrové tyčinky apod.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>