Chuťové obměny masitých vývarů

Chceme-li u vývarů dosáhnout jiné chuti, můžeme koření uvedené v předpisech nahradit malými dávkami koření, uvedeného dále:
Pro vývar z hovězího masa: česnek, protlak z rajčat, saturejku, popřípadě i bazalku.
Pro vývar z telecího masa: jenom koriandr.
Pro vývar z vepřového masa: kmín, šalvěj, bazalku a saturejku.
Pro vývar ze skopového masa: česnek, kmín, saturejku, šalvěj a protlak z rajčat.
Pro vývar z drůbeže: jenom trošku koriandru.
Pro vývar ze zvěřiny: tymián, jalovec, šalvěj, bazalku a rozmarýn.
Pro vývar z ryb: bazalku, šalvěj, koriandr, někdy i žampióny.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>